Ik zoekwerk

Work with confidenz

Iedereen heeft talenten. Ook jij! Waarin wil jij je graag ontwikkelen? Of je nu student bent starter, young professional of meer ervaren. Wij zoeken samen met jou naar de kansen.

Ons doel is jou een solide basis bieden van waaruit jij jezelf en je vaardigheden verder ontwikkelt. Met passend werk maken we jouw leven makkelijker en uitdagender. Zodat je je ambities kunt realiseren. Wij geloven in jou, maak je eigen plannen en pak je kans.

Weworkz helpt je om deze doelen te behalen!

Ben jij student?

Je studie, de boeken, die trendy kleren, de avondjes stappen en de treintjes in de club.

Het studentenleven / het leven is duur. Ben jij student of heb je gewoon snel geld nodig om weer te knallen?
Aan de slag dan! Bij Weworkz ben je binnen een dag aan het werk. Geen langdradige sollicitatieperiode, niet wachten op die mail, maar gewoon contact via WhatsApp. Kom je vandaag nog even langs?

Onze deur staat altijd open voor iedereen.

Pak je kans!

Meteen aan de slag? Bekijk hier onze vacatures en geef ons een belletje. Ook als er niet direct iets voor je bij staat.

Je doet het niet alleen

Dat jij het naar je zin hebt op je werk, je je op je plekt voelt en je kunt ontwikkelen. Dat is voor ons het Ɣllerbelangrijkste. Daarom mag je altijd op ons rekenen. Niet alleen voor het vinden van de beste match met een werkgever, maar ook voor de begeleiding die je nodig hebt. Bij al het benodigde papierwerk, maar ook in de contacten met je leidinggevende of bij het zoeken naar geschikte opleidingen en cursussen. We zijn er voor jou, van a tot z. Zodat jij met plezier naar je werk gaat en met een glimlach weer naar huis gaat.